onsdag 3 juni 2015

bareMinerals

...är ett make up märke som jag verkligen gillar. Jag har använt deras original foundation i många år, även en av deras bronzers, är en favorit.

Nu till sommaren vill jag gärna ha bra spf och uv skydd på huden. Samtidigt vill jag ha en enkel make-up som ger ett ändå naturilgt resultat. Så idag har jag testat deras nykomling som fått så bra betyg pga att den ska ha bra innehåll i sej.. Jag pratar alltså om...
bareMinerals Complexion Rescue

Det är en färgad kräm, anpassad framförallt för torr hud, vilket jag har. Den har SPF 30 och ska alltså innehålla massa bra grejor som ska förbättre ens torra hud.. Just det vet jag inget om än.. Som sagt så testade jag den idag. Resultatet är jag såååå nöjd med, precis som min foundation så smälte den samman på nåt "magiskt" vis så huden såg slätare och piggare ut. Med slätare så syftar jag mest på mina porer.. Dom rynkor som börjar smyga sej fram är där dom är, men framhävdes inte av denna, vilket ju många sminksorter kan göra.. Lite har jag fåt dra med fingrarna under ögonen i mina veck(rynkor?).. Men det tycker jag att jag alltid nåste göra. Även med de produkter som folk på YouTube hävdat inte gör det...

Jag har torr hud, speciellt runt ögon, på "äppelkinderna" och i pannan. Det är så att jag brukar flaga under ögon och på kinderna.

Innan denna testade jag Laura Merciers tinted moistureizer med SPF 20, den var ingen "aha" upplevelse och sved i ögonen. Testade även moiturizing primer i samma märke, den kändes i te som en primer och höll inte make upen på plats, snarare så gjorde den det motsatta.

Jag är fortfarande nöjd med min Dior Forever foundation, men den känns lite för sminkig för mej nu när sommaren börjar komma.

Som puder använder jag ett tunt lager av min bareMinerals original foundation.

Är du ute efter något nytt smink så rekommerderar jag varmt bareMinerals. Be om provburk på åhlens, kicks eller dyl. Det som passar mej kanske inte är rätt för dej.

Inga kommentarer: